Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 14:19   #41
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetbagım.Com Sunucusunun Büyük Ayıbı

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanal platformlarda bu ve buna benzer olaylar geçmişte vardı, şu an hala var ve maalesef gelecekte de olacak. Şaşırmamak lazım... Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birilerine bir sey ispatlamak, izah etmek, kendini anlatmak zorunda degilsin canım, bunu yapman bile zaman kaybı. Kendini bosuna üzdügün ile kalırsın. Elbette insanın canı sıkılır ama bana kalırsa kafa yorulacak bir konu değil. Gülüp geçmeni tavsiye derim nacizane. Ayrıca sevgilin de olabilir bu da kimseyi alakadar etmez. Kimsenin de haddine değildir.
Seviyorum seni <3

Hanımefendi evet böyle şeyler eski de kalması gerekirken sayıları çoğalarak artmakta İnsanların hayatlarını irdelemek,Ya da huzursuzluk çıkartmak onlar için normal şeyler,Ben kendimi ispatlamaktan daha ziyade kırılan onurumdan ötürü Sahibinden yetkilisine kadar ne karakterde nasıl insanlar bilinsin istedim.Yoksa ben de kendimi biliyorum bilmesi gereken nerede beni biliyor en önemlisi Allah ccc biliyor.Bunları değiştiremeyiz farkındayım Çünkü bu şekilde mutlu oluyorlar Ya da var olduklarını bu şekilde kanıtlama peşindeler.Allah yardımcıları olsun.Ben Allaha havale ettim. Tek dileğim inşallah bir gün herkes kime ne yaşatıyorsa Aynısını yaşayarak imtihan olmaz inşallah,Çünkü çok kırıcı bir durum.Hanımefendi çok teşekkür ediyorum,Canım sen de çok seviliyorsun 💜

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver