Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 14:12   #11
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: düşünen heykel

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hangi meydanın heykeli bu tam olarak o kadar geziyorum hiç görmedim başka heykellerdeydi heralde gözüm

melih gökçeğin dinozor heykellerinde olmasın gözün? ahah. yalnızca ben bilirim
diktatör heykellerine ve saraylarına pislemek için göç ettiğini dünyadaki bütün kuşların.

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
azizim saçları uzatsan bide boydan resim aldık mı kouros'a heykelleri gibi olur tıpkısı yani..

azizim kouros heykeline benzeyelim derken, bereket tanrısına dönüşmeyelim sonra ? ahaha. priapus subliminal mindfak. hayır bir de bu tanrı çanakkale lapseki doğumluymuş o daha da komik ahaha. azizim selvi ağacı gibi 1.83 kurtarır mı ? iddia oranı gibi boyum var.

Lareina Nickli Üyeden Alıntı
Lucifer da seni görecek mi ?

tanrı'yı gerçekten tanısaydın sen de isyan ederdin demiş lucifer, hak vermemek elde değil. şeytan'ı tanrı'dan daha çok görmek isterdim. bak zaten adı üstünde "lux" ve "ferre" lucifer yani ışığı getiren demek. karanlık günler görmek istemiyoruz. görsün bir zahmet beni!

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Very cool ocean 😎

selam fıstık ! avustralya'nın gülü, you are definitely more attractive! orada bir seni seviyorum bir de kanguruları!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver