Beyefendi bunlar egolarını tatmin eden insanlar sunucu’nun yükselmesi adına tek katkıları olmuyan yetkiyi oyun sananlar.Ben Allah havale ediyorum.
Beyefendi arya nick hanımefendiyi ben aRin nick ile başka bir yerde görmüştüm.Samimiyeyimiz yoktu,İnsanların entrikası bitmiyor.Sevgilim olsa içim gam yemeyecek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Herkes kendine yakışanı yapar.
Hanımefendi benim sevgilim yok öncelikle bunu belirteyim,Orda da vurgulamıştım.Nedenini ben de bilmiyorum yani anlamış değilim.Çünkü insanları anlamak çok zor,Sevgilin var burada yerin yok gibi bir şey oldu.Kaldıki bir de küfür etmişim ben kim küfür kim bilmiyorum.Allaha havale ettim.
Beyefendi maalesef galiba artık sitelerde yönetim ve işleyiş bu şekilde,Biz fazlaca geri kalmışız.İnsanlara sataşmayı,kaos yaratmayı Sohbet etmek zannediyorlar ve hoş bir şey gibi görüyorlar.
Missy kuzum ben de sunucuyu kınadım.
Beyfendi çok haklısınız,Sonuçta sevgilim olmuş olsa da bu kimseyi alakadar etmez.Sunucuların ve oradaki yetkili arkadaşların sunucuları Yukarı taşımak adına çalışmalar yapması gerekirken Olmayan şeylerle insanları itham ederek,Ego tatmin etmesi mantıksız ve tutarsız.Kendileri çalışmadığı gibi çalışan insanları da dibe çekmeye çalışıyorlar.
Hanımefendiler beyefendiler hepinizi ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.