|
Missy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuzum ben de anlamiyorum insanlari nick deyistirmek ney ???
Baska biri mi oluyor nick deyistirirken ???
Neyde saklaniyorlar ??
Sen ben sayamadim nickler deyismiyorda neden bu kisi yada cok kisi nick deyistiriyor herkes ozgur istedi sunuculara gire bilir nerde mutluysan orda kalirsin buna nick deyistirmek gerek yok x kanala gidiyor nick deyistiriyor a kanala gidiyor nick deyistiriyor nicklerinizle gelin karekterin mi deyisiyor kimlikte ne yaziyorsa osun SAKLANMAYIN HER GEC CIKIYOR KIM OLDUNUZ
kuzum o kadar sinirliyim ki cok seyler yazmak isterdim ben nickmi deyistirdimde 2 daka kalamiyorum baska nickle kendimi yabanci gibi hissediyorum kimse de zararimiz olmaz argo bilmek cok sukur kotu biri olsak mutlaka cikardi demi karsimiza bu zamana kadar cikmadi cikmazda demek ki nick deyistirmiceksin gururla nicki kulanicaksin kuzum o kadar ofkelimki anlatamam sana cok seyler soylemek isterdim burda s a k l a n m a y i n nick leriniz le kulanin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve benim gibi daha cok sayamadim arkadaslar var nick lerini kulaniyorlar
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm nick değişmek moda blmiyor musun neden modayı takip etmiyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nick Değiştirdiğin zaman karakterin de değişiyor çünkü farklı bir insan oluyorsun.Zihniyetler bu yönde çalışıyor.Ben de çok öfkeliyim de sabır çekiyorum. Haddini bilmez insanlar için,Kendi gözündeki çapakları temizlemeyen insanlar için,Ön yargılı insanlar için sabır çekiyorum kuzum İnsanlar kendilerine bakmazlar seni beni eleştirirler ya da sana bana iftira atarlar başka türlü hayatları geçmez çünkü kaosla besleniyorlar.