Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2022, 23:02   #19
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetbagım.Com Sunucusunun Büyük Ayıbı

Missy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni ben biliyorum kuzum kimseye zarar yada bi argo kelimesi duymadim .. sen uzulme seni bile biliyor kafani dik tut senin durusun var ..
Onlarin ayipi dinlemeden zline atmak ney sebebsiz yere kimseyi atamazlar once dinlerler sonra kim hak ediyorsa zline atar ama bu durum da tabiki o kisi atilmasi gerekirken seni atmislar kiniyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Missy yillardir nickimizi deyistirmedik demek istedim su bi nick degistiriler Kendin nicklerinle gelsinler sormak lazim neden deyistiriyonuz neyden rahatsizsiniz ?? Her zaman yanindayim kuzum unutma senin kadar bende uzuldum boyle bi sunucu yonetimi kiniyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm Öncelikle çok teşekkür ediyorum kuzum ve biliyorum ki İnsanlar kendi yaptıklarını örtbas etmek için insanları kullanma peşinde ve yine biliyoruz ki bazı insanların ne yapıda olduklarını ben Ya da sen yıllardır aynı nick kullanırken onlar her sunucuda ne için ya da neden farklı nick alıyorlar ki ? “aRin’den aRya geçinçe taşıdığı karakterde mi değişiyor acaba insanın gerçekten anlamıyorum.Fakat bildiğim tek bir şey var kuzum Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz.Yukarıda ismi geçen beyefendiyi tanımadığımı sen de biliyorsun yani şahsen,Sadece bir dönem sunucularında görev almıştık.İnsanlara ve bize verilen rahatsızlıktan dolayı oradan ayrılmıştık,Rahatsızlık duyup ayrılan insanlardan biri de aRin hanımefendi’idi.Lâkin ayrılırken nedense nick drğişmiş. Yönetim ve Adaletsizliğini ben de kınıyorum oranın,Allaha havale ediyorum Rabbim kimsenin yanına bırakmaz zaten,Tekrardan çok teşekkür ederim kuzum.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet