Cevap: Yanlış algı ve sanal ortamın acizligi
| HeatWave Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Abi tamamda kıza yürümüşsün adana'ya gel traş yapayım espirisinden bilet alayım oltasını bile atmışsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O gelen lavuk'ta kıza artistlik yapmış.. hadi sen oltalamışsın tamam'da kız düşmüş kızda problem var
Bu tür kızlar her yerde var forumlarda'da var. Böyle muhabbeti şakaya derine daldırıp çıkarıp bir erkek arkadaşına haber edip ortalığı karıştıran çoook
Yalnız burda sen masum değilsin paylaşmışsın ama sohbet zaten ortada oltalamışsın ben mi yanlış anlamışım acaba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Olması gereken olmuş yani ne bekliyordun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | tüm yazıları tek tek okumadın sanırım oltalamış kelimesi cok yanlış bence kişiye çogu kez by yazmışlıgım var. lafı açan kendisi işte ortadaki mevzu bu yanlış algı
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ |