Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2022, 13:32   #351
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bihter Hanımefendi’nin dünyası 👇🐱😘

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
HAHAHA iLAHİ Sen çok yaşa emi lazkızı bu saatede güldürecesun beni daa kediye oje sürülürmü çıldırır tabi eziyet olur amann haa...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

işin zormuş aynen...

Beyefendi ben boşuna demiyorum işte yeğenim bize geldiği zaman geldiklerinde yani Bihter kaçacak yer arıyor.Geçen gün de bıyıklarını keselim bunun dedi babam traş oluyor bununda bıyıklarını keselim diyor
yani hiç kolay olmuyor oda küçük çocuk anlamıyor.Beyfendi ben anlatırken siz gülüyorsunuz bir de biz bunu yaşıyoruz

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver