|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Eskiden bireyken tabi daha az sorumluluk vardı tabikide. Helede birde çocuk olunca daha çok artıyor. Kendim de dahil biz nesil bence biraz fazla isyankarız. Mesala annem üç çocuk , evde dedem ve babanem ayrıca da amcam. Sürekli su gider, soba var kömür var taşınacak. Bir kere söylendiğini görmedim. Herseye rağmen güzel şeyleri çekip mutlu olurdu. Biz doyumsuz olduk biraz her imkan olanak var genede mutsuz olacak şey bulabiliyoruz. 80 lerin çocuğuyum ben o dönemleri gördüğüm için o günleri hatırlayıp kendimi motive edebiliyorum. Söylenmek anca mutsuzluk verir başka bir katkısı yok nazarımca.
|
Söylendiği an muhtemelen dayak yiyecekti çünkü. Annelerimizin hakkı ödenmez, çünkü TR'nin kara cahil bir çağında anne oldular ve çocuk yetiştirdiler. Kadının adının olmadığı bir dönemde çoğu daha kendi gençliklerini yaşayamadan, çocukluktan çıkmadan anne oldular. Bugün kadın konusunda biraz daha hassasız, onların haklarını daha çok gözetiyoruz. İsyankar demeyelim de daha insani bir yaşam için taleplerimiz arttı diyelim. Bu, kötü bir şey değil.