Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2022, 01:25   #4
Violent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eşi, sevgilisi ve 2 çocuğuyla aynı evde yaşayan kadına tepki yağdı: Pes artık

Nereye kusuyoruz midem bulandı valla 🤢

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:25 -->-> Daha önceki mesaj 01:20 --

Dwight Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Klasik evliliklerin biteceğini düşünüyorum. Şu anki evliler bence modern çağın son evlileri. İletişim araçlarının ve seçeneklerin artmasıyla birlikte tek eşlilik hem kadın hem erkek için işkenceye dönüşüyor. Zor bir hal alıyor. Sırf çoluk çocuk için katlanıyorlar birbirlerine. İleride, belki birilerinin de propagandalarıyla açık ilişkilerin trend olacağını bunu kabul etmeyenlerin yobazlıkla, gericilikle itham edileceği yılların geleceğini düşünüyorum. 50 sene sonra bu postu biri hortlatırsa haklı/haksız olduğum görülecektir.

Yanlış anlamazsan birşey diyeceğim her konuda genelde evliliği hep kõtülüyorsun evlimisin bekar misin bilmiyorum da ama evlilik bu kadar kötü değil ben istisnayim yada en azından
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bence doğru insanla evlenmek zor. Yukardaki dediklerine ben katılmıyorum. 50 sene yasarmiyim pek sanmıyorum ama yaşarsam senin için hortlatirim 😀

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver