Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2022, 18:45   #8
Lose
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadın güçlüdür..

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu her yerde savunurum ben, erkek kadından üstün değil, insan insandan üstündür. akıl, zeka, güç, fiziksel vs. aklına ne gelirse. çünkü doğada adalet yoktur, şans vardır, ihtimal vardır. gen mirasından, coğrafyasına kadar. bizim kadınlarımızın şanssızlığı da bu bağnaz ortadoğu zihniyetinde doğmuş olmasıdır. kadınlar hep itilmiş, kakılmış ve hor görülmüştür. mustafa kemal devrimleri olmasaydı belki hala oy bile kullanamıyor olacaklardı kadınlar. türkiye de kadınlara seçme seçilme hakkı verildiğinde avrupa'nın pek çok ülkesinde yoktu örneğin. bakın suudilere, kadınlar daha yeni araba kullanma izni aldılar. 550 ve 700 yılları arasında göktürk devletinde bile kadınlar direk kurultayda yer alırlar ve söz hakları erkeğinki ile eşit sayılırdı. ilerleyeceğimiz yere hep gerilemişiz. bu toprakların muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına dair en ufak bir ümidim yok açıkcası sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sizin var mı bilemiyorum.

Şu şartlarda,şu zihniyetin olduğu bir toplumda maalesef benim de bir umidim yok..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet