|
Yasakkk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşım bir sorum daha olacak resimde gördüğü gibi host eklenin altına bir buton daha ekleyip Ip adresine zline ekleme yapabilirmiyiz fakat biraz farklı misal
@78.182.129.183 İp adresi ben bunu @78.182.129.* yıldız koyduğum yere hangi numara alırsa alsın zline atılsın istiyorum
saldırıları engellemek için genelde son 3 hane yada 4 hane değişiyor yani * koyduğum yerden sonrasına hangi rakamı alırsa zline atılsın mümkünmüdür böyle bir kodu resimdeki addonun içine eklemek
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:33 -->-> Daha önceki mesaj 00:19 --
bir nevi tblok banı gibi düşüne biliriz +b ~q:*!*@37.155.130.* gibi bunun zline olan şekli
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:43 -->-> Daha önceki mesaj 01:33 --
Arkadaşım bir sorum daha olacak resimde gördüğü gibi host eklenin altına bir buton daha ekleyip Ip adresine zline ekleme yapabilirmiyiz fakat biraz farklı misal
@78.182.129.183 İp adresi ben bunu @78.182.129.* yıldız koyduğum yere hangi numara alırsa alsın zline atılsın istiyorum
saldırıları engellemek için genelde son 3 hane yada 4 hane değişiyor yani * koyduğum yerden sonrasına hangi rakamı alırsa zline atılsın mümkünmüdür böyle bir kodu resimdeki addonun içine eklemek
|
Eger ki proxy saldırılarında yapmak istiyorsan koda gerek yok. Hem sen yokken de proxy saldırı olabilir.
Spam eklemek en dogrusudur.
Bu sekilde tek tek ekleyebilirsin.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add u gzline - Proxy. ^(.+!.+@193.148.+:.+)$
Bu sekilde yan yana toplu eklersin. Proxy girisli ipler atılmıs olur. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/spamfilter add u gzline - Proxy ^(.+!.+@161.97.+:.+)$|^(.+!.+@185.112.+:.+)$|^(.+!.+@46.166.+:.+)$