26 Eylül - 02 Ekim 2022 Kova haftalık burç yorumları
KOVA BURCU
Sevgili Kova; haftaya yeni ay enerjisiyle başlıyoruz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalarla ilgili yeni başlangıç ve gelişmeler sizin olacak. Ayrıca arka planda size güçlü destekler verecek insanlar olacak, onların desteğini kabul etmelisiniz. İletişimde, eğitim, seyahatlerde durumlar abartılabilir, dikkat etmelisiniz. Her şeye rağmen güzel gelişmeler sizin olacak. Maddi anlamda dolandırılmaya açıksınız. Dikkatli olmalısınız. 29 Eylül-23 Ekim tarihlerinde Venüs Terazi burcunda olacak. Venüs’ün Terazi etkisiyle; yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahatle ilgilenebilirsiniz ve bu konularda kadınlardan yardım görebilirsiniz. Ayrıca aşk sizi yurt dışında, eğitimde, hukuk konularıyla bağlantılı kişilerle bulabilir. Hafta ortasında; kariyer ve iş hayatınız ön plana çıkıyor. Hafta sonunda; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|