|
DJYaprak Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ergin bunu yapmak istemiyorum, bunu sende biliyorsun, sebebi rezil olmak falan değil kimseyi üzmek istemiyorum. Bak birbirimizi kıracağız diye başka insanları üzeceğiz. Rıca ediyorum burda kapansın bu konu. Seninle çok güzel bi dostluğumuz vardı eskiden. onun hatırına uzatmayalım. Tek rıcam her yalan sözünün altına bana laf çakma, olanları biliyorsun sebeblerini biliyorsun, konuştuk sabahlara kadar konuştuk. Sen neden tehdit ettiğini ben neden yalan söylediğimi açıklaldım. Eski dostluğumuzun hatırına uzatmayalım. Burda insanları da meşgul etmeyelim. Mutluluklar diliyorum.
|
Bir laf söylüyorsan devamını getir yada hiç konuşma senmi dostsun olmaz olsun be senin gibi dost herkes sevdiğiyle sabahlara kadar konuşur istediğini yapar bu kimseyi ilgilendirmez ben delikanlıyım sonuna kadar hemde bu konunun başlama sebebide en nefret ettiğiniz şey nedir konu başlığında ben oraya yalan yazdım sende benim yazdığıma alıntı yapıp ozaman söyleme dedin doğrumu doğru ben ne konuda yalan konuştum bana önce bunun cevabını ver sonra devam edelim bak bi konuda haklısın burada insanları rahatsız ediyoruz bu doğru ozaman birdaha sakın bana yalan konuşma ozaman diye söylediğin bir sözün bana devamını getir ben 38 yaşındayım hayatımdada yalan konuşmadım konuşmamda en nefret ettiğim tek şeyde yalan bence artık sen sus yeterince sinirlendim senin ne olduğunu herkes öğrenecek yoksa hadi yaz şimdi.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:02 -->-> Daha önceki mesaj 10:56 --
özelimede yazma yoksa atarım buraya yazdığını hadi keyifli forumlar.