|
DJYaprak Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Madem sevgilindim beni tanımış olman lazım, bu zamana kadar kimseye zarar vermedim ben, Sevgilinle sana sonsuz mutluluklar diledim diliyorum da, rıca ediyorum uzatmayalım Ergin, sevdiğin kadın benimde değer verdiğim bir insan. Biz kızarız tartışırız ki konu asla sen değilsin, ama yine barışırız. Aramıza girmene gerek yok. Değil sevgilin ben kimseye zarar vermem. Benim eşime ulaştığın dönemde ben sanalda bile değildim başkalarına sinirlenip beni yaktın. Senin bana benim de sana hatalarımız oldu. İki de bir tedavi ol deme bana ben tedavi oluyorum zaten. Laf çakma sevdiğinle mutlu olun. Merak etmeyin kimsenin arasına girmek gibi bir derdim yok. Benim de sevdiğim var. Laf çakma ki ben de mutlu huzurlu yaşayabileyim olur mu?
|
Yaprak ALLAH aşkına yoluna bak sen değilmisin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın bulunduğu sunucuya girip tanıdığım bildiğim sanal alemin en delikanlı kızı @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgilimi elimden aldı diyen bak beni konuşturma lütfen şuan eşinle çocugunla mutlumusun mutlusun bak kendini rezil etme benim geçmişim temiz insanlar bana her nekadar iftira atsada kötülesede sorun yok benim resmim ismim yerim yurdum belli birdaha tek laf yazarsan ta başından sonuna olanları buraya yazarım sen şimdi bunada tehtid dersin son sözüm birdaha yazma.