Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2022, 10:20   #15806
DJYaprak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Francis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En nefret ettiğiniz konusunda ben en nefret ettiğim şey yalan yazıyorum sizde alıntı yapıp söylemeyin ozaman diyorsunuz hayırdır? sunucu dediğin ne ya ALLAH aşkına benim umrumda bile değil ayrıca siz beni hangi sunucuda korudunuz pardon isimle gelin bana isimle gelemiyorsanız ben sizi kollayıp kötü olduğum sunucuların isimlerini tek tek yazarım.

Peki ben ne zaman yanınızda olmadım? Ne zaman hayır dedim size? Burda yazıp incitmek istemediğim insanlar var. Ama en yapmam dediğim şeyleri yaptım sizin için. Ben size hakkımı helal etmiyorum diyor muyum? Siz hiç mi hata yapmadınız Ergin bey? Ben sizin hatalarınızı yüzünüze vuruyor muyum? Ya da sunucuların herkesin okuduğu yerlerde yazıyor muyum? Yapmış olduğunuz her hareket size yakışıyor muydu? Ben hep yapıcı olmaya çalıştım ama siz ısrarla bu konuşmayı buraya taşımaya çalıştınız amaç nedir?

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20 -->-> Daha önceki mesaj 10:19 --

Francis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim her yazdığımı sen üzerine alırsan benim bunda yapabilecek olduğum birşey yok hadi yoluna bak şimdi yoksa ben burada ağzımı bi açarsam konuşacak tek sözün kalmaz.

Yine tehdit...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver