Canım benim teşekkür ederim bu güzel hitapların için, bal küpü yüreklim ❤️
-Kendimi anlatmayı hiç seven biri değilim aslında. Ben şuyum buyum demek bana ayıp geliyor. Beni tanıyan insanlara ben bu soruyu soruyorum genelde ben kimim diye 🙂 Klişe olarak bu soruya cevap vermek gerekirse;
Adım Yasemin Merhaba 🖐️
-Ben küçük şeylerle mutlu olan gıcık tiplerden biriyim. Etrafımda Polyanna olarak tabir eden arkadaşlarım mevcut. Kahve ve tatlı bile beni mutlu etmeye yeter. Ama en çok mutlu eden şeyleri sorarsan, gezmeyi çok severim. Yeni yerler görmeyi beni çok mutlu eder ve heyecanlandırır.
-Çocuklu dünyada hergün bir macera seni bekliyor ve neyle karşılacağını bilemiyorsun hele de hiç durmayan hareketli bir çocuğun varsa. Her gün bir rezilliğim var eskiden utanırdım artık Yarabbi Şükür daha beteri olmadı diyorum 🙂 2 yaşına girdik bunu bunu duyan anneler beni anladı. Ergenlikle aynı olan 2 yaş sendromu. Kendini yere atan bir çocuk görüp onu yerden sökmeye çalışan bir anne görürseniz ben o olabilirim 😀
Hikaye; Tatilden geldik covid olma ihtimalimiz vardı bizde ailecek test olmaya hastaneye gittik. Çocuk küçük olduğu için eşimle sırayla test vermeye karar verdik. Tam ben arabadan iniyordum bizim minnak yarım saat önce içtiği mercimek çorbasını üstüme kustu ve simsiyah giyordum tüm lekeler fora 😀 üstümü ıslak medille sildim test vermeye gittim doktor bana bir bakışı vardı hiç onu unutmayacağım. Dedi bu ne hal kazamı geçirdiniz evet dedim mercimek çorbası kazası 😀
-2020 hepimiz için sanırım zor bir seneydi ve inşallah artık daha güzel günler görürüz. Malesef bu sene hedeflediğim bir sene olmadı bir dahaki seneden daha çok umutlarım var. Eskiden ben varken hayat kolaydı. Şimdi bir aile olunca ve küçük çocuğun olunca öncelikler değişiyor. İlk olarak çocuğumla daha etkin zaman geçirmek. Sonra daha çok gezmek, kitap okumak, piyona dersime devam etmek, spor hayatımı devreye sokmak, seyahat sayımı arttırmak ve en önemlisi sevdiklerimle daha çok zaman geçirmek.
Bu güzel sorular için teşekkür ederim. Bende seni kocamancık öpüyorum. 💋❣️
|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ederim violent
|
Teşekkür ederim canım 💐
|
beston Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler..
Forum içinde çizgisi olan
Kendinden ödün vermeyen kalite
Üyelerimiz den biri diyebilirim..
Bu yorumu yapıp sorularıma geçebilirim..
Gelecek
Hayat
Yaşam..
3 soruda düşüncelerinizi merak ediyorum.. 😊
|
O sizin güzel bakış açınız çok teşekkür ederim 🙏
Gelecek : Her zaman büyük hayallerim olur ve işin ilginci gelecekten ne beklediysem çok şükür geçte olsa oldu. Şimdi yenileri yüklenmeye devam ediyor.
Hayat; varsa herşey bir şekilde yolunu bulur. Çok şükür şu anda burdayım ve varolduğum sürece bu hayatın hakkını vermeye devam edeceğim.
Yaşam; sevdiklerimle beraber bol kahkahalı bir yaşamım olsun başka birşey istemem.
Soruların için çok teşekkür ederim 💐
|
Larin Nickli Üyeden Alıntı
|
Kolaylıklar dilerim.
-Hayattaki en büyük hayalin ne?
-En çok nefret ettiğin, asla dayanamayacağın şey?
|
- Birçok insanla aynı olabilir belki biraz klişe olacak ama '' Dünyayı gezmek"
2008 de aslında başladım ben bu serüvene bir çok yer gezdim , gördüm ve daha çok yer için bir sürü hayallerim devam ediyor.
-Yalana asla tahammüllüm yok. Böyle insanları asla hayatımda tutmam.
Soruların için teşekkür ederim 💐