Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2022, 13:08   #34
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Süresiz ban geliyor =D

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin kadın düşmanlığını bilmeyen kaldı mı? Herkesten aynı şeyi duydum. Nereye gittiysen diğer bayanları kötülemen, aşağıya çekmen, devamlı ilgi odağı olmaya çalışman meşhur oldu. Daha önce de söyledim, kimsenin namusu, yaptıkları, yaşadıkları ya da yaşamak istedikleri kimseyi ilgilendirmez. Ben nasil ki senin kıvrak danslarını biliyorsam, yaşadığın şeyleri tek tek duyup susuyorsam, sen de susacaksın. Evli olduğu zaman ayıp, bekar olunca her şey serbest, bu da namus öyle mi? Herkes kendi önünden yesin. Yaşantımızdan rahatsız oluyorsan, bakmayabilirsin, okumayabilirsin.

Rica ediyorum beni daha açık konuşturmayın. Şuradaki insanlara saygımız var, seviyemi düşürmek zorunda bırakmayın.

Şu kıvrak dans nedir
Bana bi atsana itinayla odak yapmaya çalışarak yazdığın şeyi
Ben bir araştırmasını yapayım aslı astarı nedir
Gerekirse gerekli mecralara da ben kendi elimle ileteceğim

Ayrıca lütfen unutma beni sunucuya davet ettiğinde goygoy çaplı yürümelerinde benden istediğin seni bir göreyim fotoğrafını skfjalfj

Kendine saygın olsun da önce sonra başkalarına saygıyı gereklice vereceğine inanıyorum North

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver