Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2022, 12:16   #17
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Süresiz ban geliyor =D

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen de benim seviyem de değilsin de işte neyse
Zaten senin yüzünden bu kadar uzadı aralara gire gire masum göstermek adına kendini aslında ortalığı karıştıran baş çomak sensin
Tatlı sözlerle az daha milleti kandırma hallerine girmeye devam et sen, milleti ütopyalarınla ancak kandırırsın tugbu ile senin de foruma karşı gizlediğin o seviyesiz dilin birken sana da verecek bir cevabım yok benim

Sen yokken herkes guzel anlasior hesnacim.
13 yildir kimseyle tartismadim. Bana satasan sen ile dair tartisma niyetim yok
Lakin namusa dil uzation ya, surekli bizlere kizlara tas ation ya
O taslar birikti guzelim. Haberin olsun.
Civan basi sensin. Kiza laf ation, cvbini alinca agir basli rol yapion bir tas ation ucumuze de gelior
Bu ne ozguven ego ? Sustukca gormezden geldikce hadsizlik yapion..
Kacinci kavga bu.
Yillardir forum kizlarla kavga etmedigin kiz kalmadi ne bu senin ki. git doktora gorun
Seviyesiz sensin. merakli melehat . Sana once de dedim gunlugumu okuyup bana laf atma direk gel soyle ne diceksen derddin ne diye. Ama yok, sen sevio. Kaosu. Eski yonetimide canindan bezdirdin.
Namusa bir daha laf atarsan , forum filan dinlemem.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Feronia tarafından (03 Eylül 2022 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver