Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2022, 11:53   #14
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Süresiz ban geliyor =D

Araz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili Hesna önceki mesajlarıma bakarsan,hatta hatirlarsan tepki de gösterdim. Herkes haddini bilse güzel güzel geçinip gidilir aslında.. Kim kimi aldatmış,kim kiminle ne yapmış bizi neden ilgilendirsin ki. kişi kendinden sorumlu değil mi? Yüzünü bile gormedigimiz,hayatımıza bir etkisi olmayan bir insanin yaşantısından bizene? Aranızda ne geçti inan bilmiyorum. kim haklı,kim haksız onun da bir önemi yok. Birbirinize laf sokmaktan öteye de gidemezsiniz,böyle uzar gider. Ama dışardan bakildiginda ikinizin yazdıkları da hiç hoş görünmüyor.

Bu forumda yillardir var bu durum maalesef. Sürekli on planda olmak isteyen,ilgi odağı olmaya bayılan biri olur.. farklı biri ilgi çekince hasetlenmeye baslar vs. sonrasi gereksiz kıskançlık,ikili tartışmalar. Bu genelde kadınlar arasında olur. Bak forumdaki erkeklere,mis gibi geçinip gidiyorlar

Az daha kıvır Arazcığım
Şu sözleri yazarkenki rahatlığın gördüğüm kadarı ile uzlaşmacı yere döndürülmüş son postunda
Sana verecek cevabım elbette ki yok
Bilmediği bir şey için yorum yapmaya tenezzül edebilen bir kadın şüpheli bir kadındır
Ayrıca küfürlere eşlik eden ve eşlerini aldatan erkeklere/kadınlara dostane yaklaşan da
Zaten sen de ne yazdığının neyi ne için karaladığının farkındasın değindiğin noktaların ile
Senin eskilerden biri olduğuna değinmeme gerek yok sanırım, sen de iyi bilirsin bu durumları aslında yabancısı değilsin
O sebepten şu masumane modun ancak mevzuyu bilmeyenleri ve sendenn yana olan senin gibi hemcinslerini ancak etkileyebilir, o senin muhabbeti kurduğun arkadaşların da benim arkadaşlarım hele hiç değildir

Ha tabi ki yalanların içinde boğulmuşsunuz
Sizi ben değil bir başkası da değil, kendiniz dahi düzeltemezsiniz o kadar düşmüşsünüz
Diğer insanları rahat bırakın da kendi menfaatinize alet etmeyin

Feronia bu mesaja tepki gösterdi.

Konu Hesna tarafından (03 Eylül 2022 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver