Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2022, 17:02   #6
HeatWave
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MasterChef'in şefi Somer Sivrioğlu, uğruna evliliğini bitirdiği sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
evliyken, birliktelik yasadiysa demek istedim
Hayir gelmez aldatan aldanir, tabiki mutsuz olup ayrildiktan sonra olursa, o ayri bence

Bazı evlilikler zorunluluktan dolayı devam eder .. seneler öncesi bitmiştir.. annemden babamdan biliyorum bunu 2 sene oldu daha taze.. babam annemi öldürcek sözde bulursa... annemde herkesten saklanıyor devlet korumasında sözde.. yaşları kemale ermiş buna ben aşk yada çocukluk'ta demem salaklık bu.. ama doğru olanda bu olabilir.. kadın şiddet görüyorsa sözlü yada fiziksel.. adam bunu alışkanlık ettiyse ve bu evlilik adet' alışkanlıktan yazılı kağıt üzerinde yürüyorsa iki tarafta boşanmayıp intikam peşindeyse olur bu tür şeyler... erkeklere böyle yapınca kötü gözle bakmamak lazım zira kadınlarında çok sık gizliden yaptığı ama kimsenin ruhunu duymadığı birşey bu..

Adamı tanımam ama yüzden masumiyetle yargılarız biliriz biz.. adam pek öyle cins birisine benzemiyor.. dedim ya birde eşini görmek dinlemek lazım..

Konu HeatWave tarafından (01 Eylül 2022 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver