|
hakancann Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bunların haricinde bir scripte şöyle bir uygulama gördüm mesela nick kanala girdiğinde
Joins: hakancan (xxxxi@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]xyyyyyy.IP) - (Seen 20secs ago using nick ahmett)
şeklinde gösteriyo daha az yer kaplıyo çok hoşuma gitti o scripteki remotelerden baktım ama uygulatamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba teşekküler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:14 -->-> Daha önceki mesaj 04:08 -- yabancı bir mircscripte bunu şöyle göstermişler bir niçk bağlandığında şu şekilde uyarı veriyor
Joins: hakan (abcde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]x.xxxxx .IP) - (Seen 20secs ago using nick hakan34)
gibi burada identi ve ipi ben değiştirdim bunu nasıl sağlarız acaba yerde kaplamıyor tek satırda gösteriyor
scripteki remotelerden baktım ama çözemedim ben teşekkürler yardımcı olursanız
silemiyorum 2.yi silermisiniz explorer hata vermişti tekrar yazmıştım mükerrer oldu
|
Merhaba HakanCann, isteğinle birebir aynı olmasa da işine yaracağını düşündüğüm şu 2 Kodu paylaşıyorum.
KOD1 Nick Takip:
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:start:if $isfile(eskinicks.63) { hmake eskinicks | hload eskinicks eskinicks.63 }
on *:join:#: {
if !$ial { ial on }
if $nick == $me || $regex($wildsite,/(Admin|SoyLe.Net|Sales|Security|HeLper|Departman|Server|Services|Owner|Root|Op)/i) { return }
hadd -m eskinicks $wildsite $addtok($hget(eskinicks,$wildsite),$nick,32)
hsave eskinicks eskinicks.63
if $numtok($hget(eskinicks,$wildsite),32) >= 2 {
echo # $wildsite 2Kullandığı Nick'ler:4 $hget(eskinicks,$wildsite)
}
if $ialchan($wildsite,#,0) >= 2 {
var %x 1 | while $ialchan($wildsite,#,%x) { var %v1 $token($v1,1,$asc(!)) | var %nicks %nicks %v1 | inc %x }
echo # $wildsite 2Clone'leri:7 %nicks
}
}
İşlevi Kanala giren kullanıcıların ip adreslerini kayıt eder. O ip adresi değişmediği modem reset atılmadığı sürece sana kanalda daha önce ki nickleri diye uyarı verir. + Kanalda var ise bağlı Clonelerini gösterir. Bunları yaparken Ram üzerinden yapar ki mIRC'ine çok fazla yük olmaz.
KOD2:
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#_nickses on
on *:text:*:#:nickses $chan $nick $1-
on *:action:*:#:nickses $chan $nick $1-
on *:notice:*:#:nickses $chan $nick $1-
#_nickses end
alias nickses {
if $server == irc.Sunucu.net {
if $regex($1,/^#) && $regex(x,$2-,/(Nick|Nick1|Nick2|Nick3|Nick4|Nick5|Nick6)/i) { if ($regml(x,1) ison $1) { $iif(!$window(@Takip),window @Takip) | echo @Takip 11Bulunan Tanım:4 $regml(x,1) 0 $1 12Kanalında4 $+(<,$2,>) 12Tarafından Yazılan:0 $3- } }
if $1 == on { enable #_nickses on | echo -a 4Nick Takip İşlemi Açıldı. }
if $1 == off { disable #_nickses off | echo -a 7Nick Takip İşlemi Durduruldu. }
}
}
Bu kod ise Nick,Nick1,Nick2 vs şeklinde yazan yerlere takip etmek istediğin nickleri yazarak kanal genellerin de yazdıkları mesajları Takip penceresin de görebilirsin.
Kodu çalıştırmak için irc.Sunucu.net kısmına Sunucu ismini sonrasın da Nick|Nick1|Nick2|Nick3| vs şeklinde yazan yerlere takip etmek istediğin nickleri yazmalısın.
Anlamadığın bir nokta var ise konu altında belirtebilirsin İyi forumlar.