[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Merhabalar,
Çorum’da yaşanmış bir olay anlatacağım. İlk olarak ben bir gün balkonda oturuyordum. Evde yalnızdım. Bizim bahçede de uzun uzun ağaçlar var. Ağaçları dikkatle izledim. Bakıyordum öyle. Bir de ne göreyim? Ağaçların arkasında siyah bir silüet var. Hayal mi görüyorum acaba diye dikkatle baktım ama hayal değildi. O siyah silüet ağaçların tepesine çıktı. Ancak normal insan gibi değildi. Böyle saniyelik bir sürede çıktı. Çığlık attım. Korktum, eve girdim. Bizimkiler gelince onlara da anlattım. Ancak pek inanmadılar. Neyse aradan birkaç gün geçti. Ben yine balkondaydım.
Ancak unutmuştum olayı. Bir şeyler düşünüyordum. O anda yine o varlığı gördüm. Bu sefer göz göze geldik. Sonra ablamı çağırdım hemen. Sonra geldi ve o da gördü. İkimizde çok korktuk. Ablam bildiği bütün duaları okudu. Annemlere anlattık. Bu sefer ablam da gördüğü için inandılar. Annem dua okumamızı istedi bol bol. Okuduk. Aradan birkaç ay geçti. Bu sefer o varlığı rüyamda gördüm. “Ne istiyorsun benden?” dedim. “Seni bırakmayız artık. Emir geldi bize.” dedi. Sonra “Ne emri?” dedim korkarak. Büyü gibi bir şeyler söyledi. Kan ter içinde uyandım. Rüyamı anlattım hemen anneme. Sonra vakit kaybetmeden hocaya gittik. Yani gerçekten bu olaylar başıma gelmese ben de inanmazdım ama gerçekmiş. Onlar varmış. “Size büyü yapılmış.” diye söyledi hoca. Ondan sonra muska yazdı. O günden sonra bir şey yaşamadım çok şükür. Son olarak şunu söyleyim. Asla büyü yaptırmayın. Kimsenin hayatını karartmayın.
Esrarengiz olaylar..