Taze (Yeşil) Fasulye Kızartması Tarifi
Taze (Yeşil) Fasulye Kızartması - Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
Kızartmak için: Sıvıyağı
Yarım kg taze fasulye
2 adet domates
1 yemek kaşığı Nar ekşisi
2 diş Sarımsak
Tuz
1 yemek kaşığı Zeytinyağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hazırlanışı:
Fasulyeler yıkanıp ayıklanır kurutulur.
Kızgın yağda direk kızartılır. kızarınca peçete üzerine alınır.
Ayrı bir kapta domates rendelenir. Nar ekşisi, sarımsak, tuz ve zeytinyağıyla karıştırılır. Bu kaba kızarttığınız fasulyeler de eklenip elle alt üst karıştırılıp servis tabağına alınız. Afiyet Olsun.
Alıntılar |