Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2022, 15:12   #10
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Onüçüncü Hafta Konuğu * Run

diShy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyciğim..
Şu ortamlarda hoş ve boş insanların için de halen sohbeti hoş biri olarak kalmanız sevindirici , sanırım en sık sohbet ettiğim nadir insanlardansınız ..

ımy peki Cafer özünde kim , olmak istediği yer ne ? , olduğu yer de mesut mu genel olarak nasılsın ve hayat nasıl gidiyor..

Tşk ederim şimdiden cevaplar için 🙋♀😊

Selam canım, güzel düşüncelerin için teşekkürler. Ben de seninle sohbet etmeyi çok seviyorum.
Hayat bildiğin üzere yoğun geçiyor, bu ülke şartlarda olabildiğince mutlu olmaya çalışıyorum, maalesef şartlar herkes için çok iyi değil. Yine de sağlık diyorum, her şeyden önemli önce akıl sağlığı sonra beden sağlığı. Hedefler her zaman vardı, yine var tabii ki. Olmak istediğim yerde değilim, ve insanların istekleri bitmez hayat herkes için eşit ve adil değil diyorum ve kendine çok iyi bak güzel insan. Umarım hepimiz için daha güzel günler olur.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:12 -->-> Daha önceki mesaj 15:09 --

Mr. Nobody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkürler, bir Adanalı daha forum ve chat ortamlarında ne çok Adanalı varız.

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver