Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2022, 12:05   #28
Forbidden
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: başkasının konuşmasını başka kanala aktarma

cinaryigit Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bazı kelimelerde de çalışmasın istiyorsak;
Olanı da unutmuşuz ama çalışıyor test ettim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Forbidden tekrar teşekkürler.
Keyifli İF'ler.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: { if ($nick == Forbidden) { if !$istok(#kanal58,$chan,32) { if ( *#kelime* iswm $1-) { <- yakalanacak kelime if ( *kelime* iswm $1-) { return } <- geçse de yansıtma olmayacak kelime msg #kanal 2 $+ $nick 4 $+ $chan 2Kanalında Yazdı 4Mesajı1 $1- } } } } }

Öncelikle merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne istegini tam anlıyamadım. Sana ilk verdigim code sadece belirledigin kelimeyi yakalar digerlerini pas geçer. Sanırım sen o belirledigin kelimenin içinde bazı istemedigin kelimeler olursa o belirledigin kelimede pas geçsin demişsin. Kırmızı ile belirttigim yasaklanacak kelimedir. Mavi olan yasaklanacak kelimenin icindeki muaf kelimedir. Alt da verdigim örnek şeklinde muaf kelime gelirse pas geçer.

[11:32:09] <Forbidden> merhaba Efsane nasılsın [11:32:24] <Efsane> merhaba Forbidden iyiyim sen nasılsın [11:32:35] <Forbidden> merhaba Efsane deneme [11:32:56] <Forbidden> teşekkürler bende iyiyim Efsane #bizbize kanalı [11:32:09] <&BOzO> Forbidden #c Kanalında Yazdı Mesajı merhaba Efsane nasılsın

on *:text:*:#kanal: { if ($nick == Yazılacaknick) { if !$istok(#kanal58,$chan,32) { !if ( *deneme* iswm $1-) { return } if ( *merhaba* iswm $1-) { msg #kanal 2 $+ $nick 4 $+ $chan 2Kanalında Yazdı 4Mesajı1 $1- } } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver