Cevap: mIRC Mouse Hover Menu
| CoCoRiCo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Whois Raw'larıyla düzenlemen gerekir.
whois komutuna bir değişken atayıp Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! menu @cc:hover:tooltipop:menu {
sclick {
set %cl~ 1
;coordinates <button x|y> <command |%nick[%1~ = raw text-line hover]>
if (($mouse.x > 207) && ($v1 < %ww~)) { win -c }
elseif (($mouse.x > 150) && ($v1 < %ww~)) { ban $address(%nick,1) }
elseif (($mouse.x > 110) && ($v1 < %ww~)) { whois %nick | set %w:menu # %nick } whois raw içinde bu koşula göre düzenleme yapmalısın
böylelikle menüden whois aldıgında kanalda görünecek, diğer durumlarda orijinal kodun geçerli olacaktır.
raw'lar hakkında daha fazla bilgi için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
RAW 311:*:
if (%w:menu) { echo $v1 $1- }
else {
..Orijinal Raw kodunuz..
}
RAW 318:*: {
if (%w:menu) { unset %w:menu }
...
} |
cok tsk ederim am ben kendimce kücülttüm senin addonu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:57 -- Whoise'yi ve Banla'yi sildim. tsk ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:23 -->-> Daha önceki mesaj 15:01 -- @ CoCoRiCo
söyle bir mümkünati yokmu? bir mesaji cift tiklayinca editboxa senin yukardaki addonda oldugu gibi Alinti yapip Editboxa eklesin?
yada baska bir sekilde bir mesaji editboxa eklesin? :-)
ben denedim bir iki sey ama yapamadim. :-)
__________________ SeN BeNiM YiLDiZ KaYaRKeN TuTTuGuM DiLeGiM DeGiL, eZaN oKuRKeN eTTiGiM DuaMSiN!!!
Konu ZaLiM1979 tarafından (09 Ağustos 2022 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
|