Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2022, 16:23   #26
ZaLiM1979
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRC Mouse Hover Menu

CoCoRiCo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Whois Raw'larıyla düzenlemen gerekir.

whois komutuna bir değişken atayıp

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu @cc:hover:tooltipop:menu { sclick { set %cl~ 1 ;coordinates <button x|y> <command |%nick[%1~ = raw text-line hover]> if (($mouse.x > 207) && ($v1 < %ww~)) { win -c } elseif (($mouse.x > 150) && ($v1 < %ww~)) { ban $address(%nick,1) } elseif (($mouse.x > 110) && ($v1 < %ww~)) { whois %nick | set %w:menu # %nick }

whois raw içinde bu koşula göre düzenleme yapmalısın
böylelikle menüden whois aldıgında kanalda görünecek, diğer durumlarda orijinal kodun geçerli olacaktır.

raw'lar hakkında daha fazla bilgi için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
RAW 311:*: if (%w:menu) { echo $v1 $1- } else { ..Orijinal Raw kodunuz.. } RAW 318:*: { if (%w:menu) { unset %w:menu } ... }

cok tsk ederim am ben kendimce kücülttüm senin addonu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:57 --

Whoise'yi ve Banla'yi sildim. tsk ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:23 -->-> Daha önceki mesaj 15:01 --

@CoCoRiCo
söyle bir mümkünati yokmu? bir mesaji cift tiklayinca editboxa senin yukardaki addonda oldugu gibi Alinti yapip Editboxa eklesin?
yada baska bir sekilde bir mesaji editboxa eklesin? :-)
ben denedim bir iki sey ama yapamadim. :-)

Konu ZaLiM1979 tarafından (09 Ağustos 2022 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet