@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hala bilip bilmeden Yazıyorsun Konunun Başında dedim ki @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a paylaşıyorsan herşeyi ile Paylaş dedim dimi ? O siber ile tehdit ettiğinde diyorum bu kızın resimleri konuları ailesine kadar gider diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))) Sen saf değilsin beni neyden verecek Sibere Sunucumda küfür etti diye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben olanları anlatıp Elimdekileri verip Bizim orada edilen küfürleri Söylemeyecekmiyim ? Ucu kimin ailesine dokunacak bunun ? Bu arada 7 sülalem Biliyor sanalda olduğumu paşa paşa gider ifademi veririm. Ya sonrası ? O sunucuda olan bayanlar aileleri ? ben o na onu söylüyorum Ama Sen ne anlıyorsun Bilmiyorum. Bana kızı tehdit etmekten bahsetme 4 yıl önce sanaldan sevgilimle bile arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) Tehdit etsem o başka sunucuda onunla düşman olurdum. Bunun gibi sana 3 5 örnek daha veririmde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) Senin amacın beLLi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))