@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne Sorunun var bilmiyorum Ben Gerçekleri Yazıyorum Madem konu açıldı Gerçekleri kaldırmak zorundasın Konuyu Ben açmadım bana söyleyeme çalıştıklarının hiç birini Üzerime Almıyorum Konuyu açan Açıkca yazsa idi benim onları yazmama gerek yoktu Ve hakaret küfür Gerçekler Değildir. Olmayandır. Size burada Ders mi verecem Yazıyıorsan yorum yapıyorsan bilinçli yap. Orada Gerçekler Dışında Tek KeLime ne yazmaışım ? Bana Saldırmaya çalışacaksan başka konu bul. Boş boş Yorum yapmış olmak için yorum yapma.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32 -->-> Daha önceki mesaj 21:29 --
Gerçeklerin Daha acı tarafları var ama tarafsız olan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] den cevap bekliyorum. Bana Söylesin Sadece VDS ile Normal Telefon numarasının Arasında ki Farkı. Verdiği Cevaptan Yok olarak algıladım. Eğer yoksa atacaklarımı Kaldırıp Silmeyecekler. veya Diyecek ki Ben Medaratörümü savunmak için öyle yazdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir..