Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2022, 21:16   #23
SoNNoKTa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Keyfli.NET Acizliği

İpek- Katılıyorum Siber suca verecem diyip burada yazmasını anlamıyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:05 -->-> Daha önceki mesaj 20:02 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Parası ile satın alıp Kullandığım birşey ve bana ait benim üzerime. Lütfen diyorum o kadar size hala Taraflısınız. Turkcel telsim Turktelekon numaralarıda kişisel bilgi değil o zaman Parası ile kullanıyorsunuz. Parasını Ödemezsenin tıpkı VDS ip de olacağı gibi Numaranızda başkalarına Gececek. Birilerini korumayı bırakın lütfen adam hala demegoji yapıyor. Bot ile uğraşmıyordum ama Şuan olanları engelleye biliyor mu ? Sadece Çamur atıyor Bunu Size güvenerek yapıyor.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:05 --

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dediklerinizin Çoğunda Haklısınız. VDS ip im Benim Kişisel Bilgim Ve değişmeyecek ip Adresimdir. Neden Müsade ediyorsunuz Paylaşmasına ? Ben burada insanların Değişmeyecek olan bilgilerini paylaştığımda aynı yaklaşımı Gösterecekmisin ? Rica ediyorum Zamanınız olduysa Başından sonuna kadar okuyunuz konuyu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a rağmen hala kendimi bozmuyorum ama Bizim Memlekette Adanada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibilerine Çok Güzel Söylemlerde Bulunuyorlar. Sizin Burada izin verildiğine üzüldüm Açıkcası. Ben formlardan bu yüzden uzak kaldım Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bundan Sonrası için Size Başarılar diliyorum.. Bu arada ben herkezi bana ait olan mekanda yetkili yapmam. Sizin medaratörünüzün Ortada bir iftirası var Ve o sunucuya gidip O bayan arkadaşıda dinleye bilirsiniz Böyle birşey istemiş mi. Kendi kafasına Göre burada sizinde onayınız ile insanları ZanaLtında bırakıyor. iyi akşamlar.

Bu yazıdan hakeret ve küfürden uyarı almışım taraflısınız işte. Tek kelime hakaret ve küfür gösterim Özür dileyeceğim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:15 -->-> Daha önceki mesaj 20:09 --

SAyın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey. Yazımda Size Hakaret ve küf var mı ? Cevabını Verirmisniz ? Neden Hakaret ve Küfürden uyarı Alıyorum. Sizin Bütün adminler Çamur at izi kalsın Mantığı ile mi Çalışıyor ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:03 -->-> Daha önceki mesaj 20:15 --

Evet Tarafsız Medya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizi Bekliyorum. Konuşun Susmayın
Eğer Hala dediklerinizin Arkasında iseniz numaraları ile birlikte yazacağım. o @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni SAkın engellemeyin. O zaman Herşey Daha Çok Çıkacak Ortaya .d. SAyın patron @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birinin buraya numarasını yazarzam Oradan konuştuklarını Paylaşırsam Beni engellermisin. Eğer engelleyeceksen Telefıon numarası ile vds arasındaki farkı bana anlatıp öyle engelle
Tarafsız olduğuna inanayım
Ki Size küfür ve hakaret etmeden beni uyardınız
Tek klime yazamadınız ama. Haksız insanları korursanız Düşeceğiniz Yer tamda Burası....

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16 -->-> Daha önceki mesaj 21:03 --

Sayın patron @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer diyorsanki hala Dedikleriminin arkasındayım Cidden engelle. O zaman yazaman Ama beni herkez bilir haklıysam sonuna kadar giderim. O medaratörünüz Bana ve arkadaşlarıma attığı iftradan özür dileyecek ve siz Taraf tutttuğunuzu kabul edeceksiniz ki konunun içinde örnekleri var. Dersin ki Engelleyeyim Yazmasın. Hiç sorun yok 1000 kişilik bi iş yerinde yetkiliyim Size kullanıcı lazım bana da yazacak yer...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet