|
SoNNoKTa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dediklerinizin Çoğunda Haklısınız. VDS ip im Benim Kişisel Bilgim Ve değişmeyecek ip Adresimdir. Neden Müsade ediyorsunuz Paylaşmasına ? Ben burada insanların Değişmeyecek olan bilgilerini paylaştığımda aynı yaklaşımı Gösterecekmisin ? Rica ediyorum Zamanınız olduysa Başından sonuna kadar okuyunuz konuyu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a rağmen hala kendimi bozmuyorum ama Bizim Memlekette Adanada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibilerine Çok Güzel Söylemlerde Bulunuyorlar. Sizin Burada izin verildiğine üzüldüm Açıkcası. Ben formlardan bu yüzden uzak kaldım Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bundan Sonrası için Size Başarılar diliyorum.. Bu arada ben herkezi bana ait olan mekanda yetkili yapmam. Sizin medaratörünüzün Ortada bir iftirası var Ve o sunucuya gidip O bayan arkadaşıda dinleye bilirsiniz Böyle birşey istemiş mi. Kendi kafasına Göre burada sizinde onayınız ile insanları ZanaLtında bırakıyor. iyi akşamlar.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:33 -->-> Daha önceki mesaj 19:31 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben mi Bot Sokmaya Çalışıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) Bütün sanal Bilir istediğimde giremeyeceğim sunucu yok. Boş boş Konuşma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hatta dur Sokayım Oraya Bot dediklerin bu sefer yalan olmasın...
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:34 -->-> Daha önceki mesaj 19:33 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Onlarıda Buraya atarsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))) Bakalım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana daha ne kadar katlanacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tehdit vari konuşman sana birşey kazandırmaz senden korkup geri adım atacak da değiliz elinden geleni ardına koyma gelip de bu şekilde konuşup da bu forumda destek mi bulacağını sanıyorsun ancak böle kendini rezil etmeye devam edersin ben sen gibi lamerleri biz zamanında çok avuttuk halada avutmaya devam ediyoruz.