Cevap: 10 Yıl Sonra Merhaba :)
| GvA Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Üyelik tarihim 2006 yıllarındaydı şifrem ile giriş yapayım mazilerimi canlandırayım dedim ve giriş yaptım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bide ekranda ne göreyim son giriş tarihi 2012 yılı.. saatine kadar yazıyor ekran resmi alıp paylaşmak istedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şimdi 10 yıl sonra neden geldim niçin geldim sebebi ne olabilir .. Ben mIRC bağımlılığı diyorum .. sigarayı bırakan tekrardan başlıyor misali .. yorumlarınız değerlidir saygılarımla. | Saygılar ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevgiler.... bizlerden size
Merhabalar... 10 yıl - gibi aradan sonra tekrar hoş geldiniz. Öyleyse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ircforumlari.Nette |