Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2022, 11:40   #2
Sephiroth
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: irc.ayva.org / www.ayva.org aktif edilmistir...

Schwarz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eskiler güzeldir, hayırlı olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Umarım eskileri yaşatabiliriz iyi dileklerin için teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:33 -->-> Daha önceki mesaj 11:30 --

Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayırlı olsun.
Ölenler çabuk unutuluyor, hayatın değerini bilelim, aldığımız her nefes için şükredelim.Allah'ın rahmeti Muzaffer kardeşimin üzerine olsun inşAllah

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim... Evet bazen dünyanın telaşına kapılıp her şeyi çok çabuk unutuyoruz yaşamanında, yaşama değer katanlarıda unutuyoruz mekanı cennet olsun

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:35 -->-> Daha önceki mesaj 11:33 --

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun, Muzaffer'i yeni duydum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim umarım hayırlısı olur... mekanı cennet olsun..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:35 --

AlwiN Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun kardeşim başarılar diliyorum.
bir çok sunucuda beraber çalıştığım ve en son ayva.org da beraberdik vefat haberine ben ve benim gibi sevenleri çok üzülmüş tü Allah rahmet eylesin Muzo tekti sayende tekrar yadetmis olduk..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Muzo bulunduğu yere değer katan güzel yüreği olan bir kardeşimizdi.. Ruhu şad olsun

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:39 -->-> Daha önceki mesaj 11:37 --

LnX Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olmasını Temenni ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ruhun şad olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi dileklerin için teşekkür ederim...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:40 -->-> Daha önceki mesaj 11:39 --

Kursad Nickli Üyeden Alıntı
Hevesin solmasın SEP, anıları yaşatmak güzeldir kardeşim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vay benim güzel dostum... senin gibi dostların sayesinde hevesimiz bitmiyor..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan