Yaa sus bi tonik öv bi beni ya sjsj
De ki ;
Tugbu harika admin olur
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:52 -->-> Daha önceki mesaj 18:51 --
|
beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Leynnnn yarıldım yaaa
Bu ne olm arkamızdan işmi çeviriyorsun senn
Heaaaa çahalllll @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🤬
Gerçi güvenlik olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] u almışsın dikkatli ollunn 😁
|
Aaaa hicccc olurmu öyle bişey arkadan iş çevirmek felan cıx cıx
Ben bu forumu ve siz değerli yönetim arkadaşları cok sever sayarım hanginize kotu bisey söyledim bugüne kadar haa haa?