Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2022, 00:20   #26
tugbu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: nuclear, nexus, beston, ctrl

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tugbu'nun dediği gibi mahşerin 3 atlısına dördüncü ben eklendim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
önce güzel bir pazar kahvaltısı sonrasında nezih bir ortamda 2 saat sohbet muhabbet ve kısa bir 10 dakikalık video'ile sonuçlandırdık onuda editleyip nexus arkadaşımız sizinle paylaşacaktır.

kişi sevdiğiyle beraberdir sözünden yola çıkarak forum'da bizi seven dostlarımız'la beraber kaldığımız yerden devam ediyoruz bizi seven bütün arkadaşlarımıza'da kapımız açık hepsini bekleriz makamı mevkisi kişisi önemli değil doğru olup doğru yolda sağlam durabilen insanlar bizimle olsun gerisi olmak istediği yerde zaten..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Haahahha yeni görüyorum jssjsj
mahşerin 4 atlısı sjsjsj

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:19 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne kadar gariban
diğerleri kurt kurt seni harcarlar ctrllll

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver