Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2022, 20:06   #5
İpek-
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Benimle Evlenirmisin?

Süslü Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Efendim çağımızın en büyük problemi gençlerimiz evlenememesi yada evlenmek istememesi.Şahsım adına ben ve ilerde kuracağım ekibim gençlerimizin bu problemlerine çözüm bulmak adına elimizden geleni ardımıza koymayacağız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Evlenmek isteyipte uygun karı-koca adayı bulamayanlara en uygun eşi bulacağız,evlenmek istemeyenlere evliliğin ne denli güzel ne denli yarayışlı bir melanet olduğunu anlatacağız.

Bize gelin hayatınız değişsin.Zihninizi kapıda bırakıp girin ki çıkarken ne kadar iyi birşey yaptığınızı fark edesiniz.

Bazı referanslarımız:

Before:

Adı:Çakılmış

Soyadı:Süseroğlu
Yaşı:22
Burcu:Öküz
Lakabı:Gıllıgamış
Hobileri:Tombala çekmek,magazin dergilerindeki resimlere bakmak

Noktasindan - virgülüne kadar calinmistir.

Tekrar paylaşmak istedim
... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok güzeldi - Çok güldüm bu yazılara!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver