Cevap: Evlenince seni çalıştırmam diyen erkek
Çalışanın da çalışmayanın da bakıcılı da tüm çocuklar elimden geçmişken şöyle bir şey diyeyim
Her şey tam olarak anne ve baba da bitiyor, ne sadece anne ilgisi veya ilgisizliği/ne de sadece baba ilgisi veya ilgisizliği
Yok ben çalışır çocuğuma gerekirse tek bakarım öyle erkekte iş yok kafası da normal değil, hayatta zorluklar var bir noktada tıkılır kalırsınız o çocuğun bir size ihtiyacı yok anneye de babaya da bir aileye düzene ihtiyacı var
Anne babası doktor olan ikiz erkek çocuğum var şu an, temel eğitim sıfır huysuz ve ben merkezcil olmuşlar mesala; sınıftaki uyumlu olan çocuklarla tartışıp duruyorlar hadi ikizler çocuksa diğer tartıştığı çocuk ne olacak
Onun psikolojisi önemli değil mi?
Annenin babanın vakti yok ilgilenmeye ve bu sebepten çocukların bakıcısı mevcut çocuklar doğduğundan beri onlarla
Şahsen ben bu kadar uzak kalmak istemem çocuğumdan, para önemli olabilir elbette çocuk çok daha önemlidir
Her çocuğun hamuru küçüklükten başlar şekil almaya
Ha çocuk yok diyelim, elbette çalışılır istemeyen de çalışmaz; iş için gösterilen titizlik kadar eve de titizlik gösterilmesi önemlidir, yemeksiz ev ev olmaz der bizimkiler |