Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2022, 14:55   #7489
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek, Ona İstediğin Yorumu Yap

IF ‘ in yavaş yavaş
Kendine geldiğini görmek beni fazlasıyla mutlu ediyor.

Burası bir çoğumuzun büyüdüğü serpildiği yer diyebilirim..

Ne aşklar gördü bu forum ne hoşlanmalar ne elektrik ⚡ çarpmalarını yaşadık 😊 şimdi ise
“ nostalji “ kıvamında hepimize Ayrı bi keyif veriyor.

Çılgın çocukk oçinşşş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] enerjisi yeter kardeşiminnnn
Son dönemler de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi oturaklı aklı başında
Üyeler görmek bile bana şahsen keyif veriyor.

Ara ara girsede sık sık girmesini istediğim kibar hnm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yorumlarınıza ihtiyaç var. 😊

Süslüü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senideeeeee özledikkkk

Dahaaaa çook görmek istediğim üyeler yokmu var.
Bazılarını bilerek yazmıyorum 😆

Kim istemez, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geri gelse foruma hareket katsa
Yaaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım amerikalardan yazsaaa ufkumuzu açsaaaaaa

Ferooo sana büyük parantez açmak istiyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Biz olsakta olmasakta sen buranın demirbaşı oldun
Senin de forumda ki yerin ayrı...

Daha çook kişi var yazılacak ama şimdilik
Bu kadar yeterli.. 😉

Bunu tamamen içimden geldiği gibi yazdım “ kötü düşünceli “ farklı
Noktalara çekmeyin... 😘

Konu beston tarafından (22 Temmuz 2022 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver