22 Temmuz 2022, 10:06
|
#21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evlenince seni çalıştırmam diyen erkek
Ne poncik bir konu
Efenim bizlere yakısan her kesime saygı duymaktır. Nasıl ki tercihlerimize poncik olmayan kelimeler soylendiginde kedi tırnaklarımız cıkıyorsa ise diger bireyler icin de aynısı gecerlidir. Sayıları az olsa da kadının calıstıgı, erkegin de ev isleri ile ilgilendigi ailelere de sahidim. Evin is yukunu yuklenmek kendi acımdan soylemek gerekirse bir ofiste calısmaktan daha zor geliyor bana hele ki ev buyukse. Tahsil, maddi guc ya da beden gucu ne olursa olsun kisinin calısması gerektigine inanan kısımdayım ancak calısma illa gidip bir yerde maasla calısmak degildir sadece. Bahcenizi duzene koymak da ciddi bir calısmadır. Okumasını bilirseniz kitap okumak da bir calısmadır. İsleyen demir ısıldar demisler. Dunya ne zenginler gordu ki onlar bizlerden cok cok daha fazla calısmıstır. Firmaya personellerden once gelir yine onlardan sonra cıkarım. Onlar 08:30 da gelir ben 07:00 da Hani biraz da insanın icinde olacak Bir de ustune gidip evde boregimi yapıyorum Yani ben de sevmiyorum desem yalan olur sabah visne agaclarıma bakıp kahvaltı yapmayı, bahcemde kedim kopegimle oynamayı ancak sıkılıyorum bir sure sonra evde durmaktan. İsin mizahı bir yana insan az cok ailesinin durumunu, esinin gelirini bildigi icin eger ki ihtiyac var ise destek olunması gerektigini dusunuyorum. Erkegin eve esinin istediklerini alıp gelmeden donmus olması erkek icin kadına gore cok daha zordur. Hele ki cocuk da var ise adamın hissettiklerini dusunmek bile istemem. Aynı yastıga bas koyuluyorsa efenim, iyi gunde kotu gunde diyiliyorsa; el ele tutulması da bilinecek. Vay efendim ben esimi calıstırmam derse beyfendiler, o konu cok uzar. İnsan haklarından, kadın haklarına, dusunce-ifade ozgurlugune kadar uzanır. Uslu uslu aranızda cozun efenim, kavga etmeden dovusun Bir gun cocuklarım olur ise asla maddi durumlarını bilmeyecek ve hic yokmus gibi calısmasını da ogrenecekler insallah. Haa hemen ilistireyim, hanım dısarda calısıyorsa eve gelinince o bey de tum islere ortak olacak. Yok yani oyle '' Yaa - Maa''
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |
| |