Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2022, 00:23   #40
Violent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forum sitelerinde genel olarak adaletli yönetimler olduğuna inanıyor musunuz?

Bu konu artık genelleme den çıkmışa benziyor IF dönmüşe benziyor. Şu eski yeni olayından hep nefret ettim hala da ediyorum demeden geçemeyeceğim. Eski üye olunca ne oluyor ilk geldiğim dönemde de bana da yapmaya çalışan olmuştur demek ki o yüzden değişmeye çalışmışlar. Arada parazit insanlar giriyor yönetime yetkilerini kötüye kullanıyorlar malesef her yerde gördük. Tespiti yapılmış düzeltilecekmiş çok güzel.

Forum işi birlik, bütünlük işidir eskisi, yenisi olmaz. Eski olan da yeni geleni ezip hakaret edemez. Bende eski oldum şimdi ne oldu zamanında emek verdim yıllarca giremedim. Ben yokken yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel paylaşımlar yapıyorlar çok da memnunum emeklerine sağlık. 👏

Bu forumda adalet olacağına artık inanıyorum yeni bir yönetim kuruluyor bu insanlarda yeni tanıdığımız insanlar değil işini bilen insanlar inşallah herşey daha güzel olacak kimsenin ayrım yapılmadan eşit olduğu bir Forum.

Sıralamada var mı bilmiyorum ama bence forumda yönetimin dışında kimsede özel bir tag olmamalı böylece herkes forumda eşit olur şu ayrımlar da ortadan kalkmış olur.

Syg,

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver