Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2022, 09:43   #8
PnR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Emeklerinden dolayı sevgili PnR a Hediye

Çevrimiçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yayıncılarından Sevgili@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En Çok Yayın alarak birinci seçilmiştir ve hediyesi olan jingle'sini kazanmıştır Başarılarının devamını dileriz hediyesini güle güle kullansın

Süprizlerimiz Devam edecektir

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın Kazandığı Hediyesini Link'lere Tıklayarak görebilirsiniz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ay Sabah sabah böyle Bir güzellikle uyandım çok mutlu oldum hemde çok teşekkürler Allah razı olsun Emeğine sağlık Duygulandım inan eywallah

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:39 -->-> Daha önceki mesaj 09:37 --

Mylife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Çok teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:40 -->-> Daha önceki mesaj 09:39 --

Sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim

Çok teşekkürler Canım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:41 -->-> Daha önceki mesaj 09:40 --

DJYaprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılarınızın devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım, sanal alemin en damarcı kadın yayıncısı ödülünüzü de ben vereceğim

Çok teşekkürler eywallah Allah razı olsun canım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:41 -->-> Daha önceki mesaj 09:41 --

KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başarılar

Çok teşekkürler

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:43 -->-> Daha önceki mesaj 09:41 --

tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende erzak paketi felan sandım bu ne ya..

Ben mutlu oldum sonuçta sanada eywallah

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:43 -->-> Daha önceki mesaj 09:43 --

Chucky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim başarıların daim olsun.

Çok teşekkürler Allah razı olsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver