Cevap: slyther - odunadam
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk başta çok güzel bir tetikçisiniz doğru borç aldığım 3isim var ama asla onlara paranızı ödemiyorum demedim demem de. Kendilerine ödeme yapıncada 14ünde dekontları atarım kimseye acıtasyon yapmadım Dost , arkadaş bildim dertleştik lakin görüyorum ki bazı durumlar değişince hemen cevrenleride değişmiş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelince benim evladım öleli 2sene oldu. Eski eşimle ayrıyım ne öldü dedim ne bir şey ettim bence tutarlı iftira atman lazım. Serkan bugün işte iken söyledi neye uğradığımı şaşırdım evet zurna.net de harikafm de co-founderdim server adminiydim oranın salescileride biliyor ben daha fazla uzatmak istemediğimi söyledim ve sildirdim kendimi ne kaçtım nede kovuldum öyle olsa bunu yapan insanlar hala listemde ekli olmazlar hatam şu yönede oldu onu kabul edeyim bazı özel sorunlarımı güvenerek dile getirmem asla kimseye ilaçımı al , ilaç yolla demedim. Hatta ilaçını ingilterede uygun ben yollayım dediğinde kabul etmedim her zaman lazım o ilaç bana rapor almaya çalışacam diyerek. Resimlerde 3kişiye olan borcumun zaten gelecek ay içerisinde ödeyeceğimi söylemiştim o zaman içerisinde bu konuya dekontlarını atarım. Diyeceğim son daha bugün ve dün üye olup tetikçilik yapmak iftira atmak çok kolay değil mi ?
__________________ Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
Konu SLyther tarafından (19 Temmuz 2022 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
|