|
MataHari Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba,
Çeşitli sunucularda yayıncı ve/veya Co-founder olarak görev yapan Slyther – Odunadam nickli kişi ile ilgili birkaç durum paylaşmak istiyorum sizlerle.
Olayların bu noktaya gelmesi ve bu başlığı açmak zorunda kalmam çok rahatsız edici. Ancak bizler sustukça bu kişinin utanmazlığı bitmiyor ve hikayeye sürekli yeni mağdurlar dahil oluyor. Bu sebeple mecbur kaldığımı bilmenizi istiyorum..
Peşinen affola..
SLyther nickli kişi en son zurna.net de benim bildiğim ve belgelediğim 3 kişiden çeşitli bahanelerle maddi yardım almış ancak sonrasında ödememiştir. Verdiği borcu geri almak isteyen sözümona “can” arkadaşlarının mesajlarına cevap vermemiş, bu davranışının huy hale geldiğinin ortaya çıkması sonucunda da sunucudan uzaklaştırılmıştır.
Para isterken kullandığı sebepler;
babasının hastalığı-kemotorepi ihtiyacı,
kendi hastalığı-kalp krizi geçirmesi ve ilaçlarını alacak durumu olmaması,
ilaç raporu çıkartabilmek için doktora yapılacak ödeme,
muhtelif faturalarını ödeyememesi..
gibi ajitasyon içerikli bahanelerdir. Bizlerin merhametinden ve vicdanından faydalanıp hepimizle oynadı. Günlerce onun için üzüldük, dr-ilaç bulmaya çare üretmeye çalıştık. Bazılarımızın kaybı harcadığı zaman ve gereksiz üzülmesi olurken bazılarımız da parasal olarak kandırıldı.
Bu ifşanın sebebi daha fazla mağduriyet yaşanmasını engellemektir.
Ekran görüntülerini paylaşıyorum.
Gerisi sizlerin takdiri..
Güzel günler dilerim..
|
Siz kimsiniz ki yeni üyelik açmışsınız