Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2022, 21:37   #81
Toz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayınız Kim?

Monarch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, ÇİN'e meydan okuyabilecek müslüman ülkeler varmı ? varsa çıksın görelim. biz müslümanlar dağılmışız tek bir çatı altında tutmaya çalışan ve güçlenmeye çalışan bir lider var onuda bazı kesimler istemiyor nasıl birlik beraberlik olacak. daha suriye meselesini yeni yeni bitirmeye çalışırken.

tamam, meydan okumasın ama bir yaptırımı olsun mesela. o da mı yok? evet, o da yok, çünkü ekonomik olarak kendimize yetemeyen ülkeyiz. çin başta olmak üzere başka diğer ülkelerden gelen ithal ürünlerle varlığımızı sürdürebiliyoruz. çin zulmüne tüm dünya karşı dururken, hiçbir müslüman ülkenin bu zulme karşı durmaması size de çok tuhaf ve çirkin gelmiyor mu? bu durumda iken suriye ye verilen müslüman kardeşler desteği sizde de yanlı ve madalyonun arkasında başka bir sebep/sebepler olabileceği fikrini oluşturmuyor mu? benim ülkem insanlık ayıbı işliyor ve bu zulme sessiz kalıyor. sonra da çıkıp bana suriye müslüman kardeşlerimiz oyununu oynuyor. kusura bakmayın da bu samimiyetsizliğe inanacak kadar henüz akıl sağlığımızı reddetmedik çok şükür.

çok irdelenecek ve çokca söylenecek konu var ama hem size saygımdan, hem her görüşe bir saygım olduğundan uzatmak istemiyorum. beni dinlediğiniz ve bana katlandığınız için teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver