|
Toz Nickli Üyeden Alıntı
|
merhaba. din ve müslümanlık konusundan dem vurduğunuz için sormak isterim tüm iyiniyetimle. müslümanlar öldürülüyor, müslümanlar zulüm görüyor diye suriyelileri bağrımıza basmamız isteniyor her fırsatta. peki çin deki uygur türklerine yapılan zulüm niçin görülmüyor? yoksa onlar müslümandan mı sayılmıyorlar?
|
Merhaba, ÇİN'e meydan okuyabilecek müslüman ülkeler varmı ? varsa çıksın görelim. biz müslümanlar dağılmışız tek bir çatı altında tutmaya çalışan ve güçlenmeye çalışan bir lider var onuda bazı kesimler istemiyor nasıl birlik beraberlik olacak. daha suriye meselesini yeni yeni bitirmeye çalışırken.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:02 -->-> Daha önceki mesaj 20:55 --
|
tugbu Nickli Üyeden Alıntı
|
Alnından öptüm:*
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:46 --
Hadi la bunada cevap ver yoksa suriyeliler daha mı müslümanlar:P @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
şu lalu lu kelimeleri bir kenara bırakalım. ben seni burada ciddiye alıp yazıyorum, sen boş kelamlarınla cıvık cıvık kişniyorsun... yaşın kaç bilmiyorumda benim yazılarımı idrak edemiyecek kadar kücük biri olduğun belli.
tugbu bu mesaja tepki gösterdi.