Cevap: 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayınız Kim?
Merhabalar,
Ben oyumu mevcut iktidarın karşısında olan en güçlü muhalife vereceğim bunu da ülkem, milletim adına gururla yapacağım. Yukarıda birilerine oy toplamak veya ona oy vermenin en doğru vatanperverlik, vermemeninde vatan hainliği anlayışı ile bazı yorumlara denk geldim.
Diyorlarki efendim muhalif partiler birleştiler '' PKK nın da savunduğu bir parti ile masaya oturdular '' e güzel kardeşim o habur kapılarına mahkeme kuranlar bu muhalif partilermiydi? o zamanlar calgılı, davullu partiler yapıp şarkılar, türküler söylüyordunuz. Bu parti veya partiler her ne ise madem terör faliyetleri yürütüyor kapatılsın o zaman bu ülkenin yasası yok mu güzel kardeşim? Şimdi bunlarla aynı masaya oturanlar vatan haini ise daha önce şarkılar, türküler söylerken vatan haini kim oluyor bunu bir düşün. Gelelim benim şahsı fikrime;
Ben hiç bir zaman siyasi bir partinin holiganı olmadım. O yüzden eleştirilerimi yanlı olarak değil objektif birisi olarak düşünmenizi rica ediyorum. Mevcut iktidarın sürekli ağzından düşürmediği 2002 yılları '' Ecevitli koalisyon dönemi '' zamanından bile daha kötü bir ekonomi ve alım gücüne sahip olduğumuzu artık farketmemek gerçekten akıl tutulması yaşadığınızın bir göstergesi olabilir. Eskiden bunlar sıraya sokarak millete ekmek dağıtıyorlardı diye eleştirenler bu ülkede askıda ekmek kampanyası düzenliyerek milleti ekmeğe muhtaç ettiler. Şuan ekmek alabiliyorsan haline şükret politikasının neyine oy vereceğim ben allah aşkına? saçmalık tamamen akıl tutulması.
Son olarak şunu söylemek istiyorum bir çok oturduğum ortamlarda ve eskiden de çok dinlediğim bir durumdur. Mevcut cumhurbaşkanın alternatifi yok kime oy vereceğiz bu adam giderse ülke batar, yıkılır diyenlere bu ülke topraklarından Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bir insan gelip geçti, kıyaslama yapmıyorum sakın yanlış anlamayın herkes haddini bilmeli bu konuda ama Atatürk'ün ölümünden sonra bu ülke yıkılmadı? onun gösterdiği istikamette ilerlenen bütün zamanlarda refah ve huzur vardı. Bir kişinin başarılı olup olmadığını anlamak için ona şans vermelisiniz. Hırsız çalmasını bilmediği için hırsızdır diyenlere bile şans veriliyorken bence bunu daha çok hakedenler olduğu inancındayım ben. Uzun oldu biraz idare edin.. İyi forumlar.
__________________ i don't care if i'm misfit.. |