Hülya Avşar sahneye bornozla çıktı
Hülya Avşar sahneye bornozla çıktı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hülya Avşar, son olarak sahne pozlarıyla olay oldu. Sahneye bornozla çıkan şarkıcı, "Yoğunluktan giyinmeye fırsat bulamıyorum" ifadelerini kullandı. Avşar'ın o halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırttı. Konserlerine devam eden Avşar, sahneye bornozla çıktı.
O kareleri Instagram hesabından yayınlayan Avşar, "Yoğunluktan giyinmeye fırsat bulamıyorum da" notunu düştü.
Hülya Avşar'ın paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Öte yandan Avşar, Alman-Türk ortak yapımı bir filmde anne rolünde. Kızını kimin canlandıracağı henüz belli değil.
"Genç birini arıyoruz" diyen Hülya Avşar, yeni nesil oyuncuların çok kaprisli olduğu iddialarına şu yorumu yaptı...
"Hiçbir fikrim yok. Bana denk gelseydi; izin vermezdim. Sette saygısızlığa, kaprise tahammül göstermem." Hülya Avşar, yakında kamera karşısına geçecek
cnnturk
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|