Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2022, 11:27   #15
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim qWEB v1 - IRC Web ve Mobil Chat Apleti

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben herkese her şeyi beğendirmek zorundsınız şeklinde bir telkinde mi bulundum ? eleştiriyi kabul etmeyecekseniz hiç yapmayın bu işi beğenmediğimizi söylüyoruz işte. çevrede muadilleri var görsel olarak çok daha şıklar onlar yanında kötü kalmış biz de kötü diyoruz, beğenmedik diyoruz. biraz özeleştiri yapın kendinize. bir de eleştirimi beğenmemiş, iki satır kod yazıyorsunuz sanki dünyayı kurtarıyorsunuz

Neyin tatminindesin kücük dostum sen, neyi kanıtlama gereginde duyuyorsun suan, sana gelip fikrini sormadık, soracagımız bir adamda oldugunuzu zannetmiyoruz acıkcası, begenmeyebilirsin sana begenceksin diyen'mi oldu diyorum zaten, "fikir ve tavsiye" böyle sen gibi konusularak verilen birşey degil, önüme geleni derim ? istedigimi yaparım ? cidden sanalda sen gibi kac insan var farkındasındır sen, iki cod diyorsunuz ama gelip senin mesaj kutuna baksam boş muhabbetlerden baska birşey göremedim, 2 codu sizde yazın paylasın yada tanıtın size engel olan yok, icraat yok cene calisiyor, oda güzel birşey, herneyse hadi kücük dostum sohbetlerine dön sen (:

Konu Set tarafından (10 Temmuz 2022 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver