Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2022, 11:06   #14
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: QBilisim qWEB v1 - IRC Web ve Mobil Chat Apleti

Set Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sizin fikirleriniz size ait birşey, herkesin görüşüde kendine ait birşeydir, onlar begendiyse begenmiştir, siz begenmediyseniz begenmemişsinizdir, biz sonucta burada herkese begendirecez, illa begendircez diye bir cabada bulunmadık, insallah birgün sizide begendirecek birşeyler bulur ve tatmin ederiz , daha fazla fikriniz varsa bana direk pm'den ulaşabilirsiniz, sizle daha detaylı fikir alışverişi yapabilirim, yorumunuz için teşekkürler

Onun dışında daha farklı projeler var ve daha fazla ilerlicek bircok yeniliklede IRCd'e çapımızca katkı saglamaya calısıcaz, ve bunları icraatla göstermek amacımız, konuyu okuyup inceleme zahmetınde bulunan herkese tesekkürler , Hayırlı IF'ler.

ben herkese her şeyi beğendirmek zorundsınız şeklinde bir telkinde mi bulundum ? eleştiriyi kabul etmeyecekseniz hiç yapmayın bu işi beğenmediğimizi söylüyoruz işte. çevrede muadilleri var görsel olarak çok daha şıklar onlar yanında kötü kalmış biz de kötü diyoruz, beğenmedik diyoruz. biraz özeleştiri yapın kendinize. bir de eleştirimi beğenmemiş, iki satır kod yazıyorsunuz sanki dünyayı kurtarıyorsunuz.

Konu CtrL tarafından (10 Temmuz 2022 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver