Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2022, 22:55   #5
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadir Şeker Tahliye Edildi!

Allecra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bugünün en güzel haberi.

20 santimetre sustalı veya rambo bıçağı ile silahsız bir adamı "kadını koruyordum savunması" adı altında öldürmenin ve beraat etmenin çok güzel bir tarafı yok bence hanımefendi. o halde yeteri kadar twitter popülizmi oluşturabilir ve binlerce, onbinlerce twitter attırabilirsen siz de rahatlıkla cinayet işleyebilsiniz. bunu sosyalist bir ülkede yapsanız 15-20 seneden aşağıya yatmazdınız.

olay şöyle gerçekleşmiş olsaydı; kadına saldıran darp eden adama müdahale edip yumrukla vurup istemeden beyin kanaması geçirmesine ya da yumruğun etkisiyle düşüp başını vurup ölmüş olsaydı anlardım sonuna kadar da hak verirdim ama ortada orantısız bir saldırı/savunma söz konusu.

içgüdüsel olarak bir kadını korumasını takdir ediyorum yapmış olduğu hakareti savunuyorum da ama bu silahsız bir insanı bıçaklayarak öldürme hakkını doğurmuyor, sanığı masum yapmıyor. hukuk duyguların işi değildir maalesef. bir de olayın halk tabanına yansıyan olumsuz bir yapısı var. adalet ve hukuk sistemimiz zaten kahve kıraathanesindeki dayıların verdiği kararlardan hallice.

emsal bir karar olarak gösterilmesi mümkün değildir. bir insanı yanlışlıkla kalbinden bıçaklayamazsınız. sizi seviyor ve saygı duyuyorum ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak insanın çok büyük hatalar yapmasına davetiye çıkartabiliyor.

Konu Ocean tarafından (07 Temmuz 2022 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan