Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2022, 17:07   #30
Ecem
~ AskNetim.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Polemiği < 4 > BizdeSohbet.COM [ 2022 ]

Srad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
26 senelik İRC dönemim de yeri yurdu bende çok farklı olan bunca seneden sonra ''Evim'' dediğim güzel ortamı sıcak ve samimi insanların bulunduğu küçük ama bir o kadar da huzur bulduğum sohbet sitesi Tabi bunda Başta Ecem'in ve Leonardo'nun Chucky ve Sena sultan'ın katkıları var.Yönetim kendi içinde çok güzel anlaşıyor ve bunu user arkadaşlara da yansıtıyorlar. Hepimiz insanız hatalarımız kusurlarımız elbette olur biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz . Bütün ekip arkadaşlarıma tekrardan başarılarının devamını diliyor ve saygı sevgiyle kalmalarını temenni ediyorum.

( Ve her zaman her yerde söylediğim gibi : Kuzum seni de çok seviyorum iyi ki benim ''KARDEŞİMSİN''

Siiiiiiiiiiiii açılın bakim azcik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimmmm gelmissssss
Abimmmmm adamin dibi adamin hammaddesi canim abicim cok tsk ederim.Iyiki hep yanimdasin.Evet orasi bizim icin sunucudan ibaret degil evimiz.Cok guzel seyler soylemissin canim abimmm.Iyiki varsin..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver